Şarköy, Kumbag, Tekirdağ, M. Ereğlisi, Silivri, Kumburgaz, Çınarcık, Armutlu’da yazlığı olanlar dikkat! Deprem uzmanı duyurdu

Şarköy, Kumbag, Tekirdağ, M. Ereğlisi,  Silivri, Kumburgaz, Çınarcık, Armutlu’da  yazlığı olanlar dikkat! Deprem uzmanı duyurdu

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ilde büyük yıkımlara neden depremler sonrası vatandaşlar uzmanlardan gelen uyarıları yakından takip etmeye başladı. Devam eden artçı depremler vatandaşları korkuturken 'Marmara depremi ne zaman olacak? Büyük İstanbul depremi ne zaman meydana gelecek? Hangi bölgeler riskli?' soruları merak konusu oldu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ercan uyardı. Şarköy, Kumbag, Tekirdağ, M. Ereğlisi, Çınarcık, Armutlu’da yazlığı olanlar dikkat! Beşik gibi sallanacak.

Türkiye depremlerle boğuşmaya devam ediyor. 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. 11 ilde büyük yıkıma neden olan depremlerde binlerce bina yerle bir oldu. Yaşanan depremler sonrası vatandaşlar 'Büyük İstanbul depremi ne zaman olacak? Marmara depreminde riskli bölgeler hangileri?' sorularını araştırmaya başladı. Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ercan son dakika olarak uyardı. Şarköy, Kumbag, Tekirdağ, M. Ereğlisi, Silivri, Kumburgaz, Çınarcık, Armutlu’da yazlığı olanlar dikkat! Taş üstünde taş kalmayacak.

hjjhjh-55.jpg

DEPREM UZMANINDAN KORKUTAN UYARI: MARMARA DEPREMİ YAKLAŞIYOR

Türkiye depremlere yönelik yeni adımlar atmaya devam ediyor. Kısa bir tarihte yaşanan Kahramanmaraş depremi büyük yıkımlara neden olurken uzmanlardan peş peşe uyarılar gelmeye devam ediyor. Adana ve Malatya'da yaşanan depremler vatandaşları tedirgin ederken gözler Marmara depremine çevrilmiş durumda. Vatandaşlar 'Marmara depremi ne zaman olacak? Hangi bölgeler riskli?' sorularını araştırırken Prof. Dr. Övgün Ercan'dan korkutan uyarı geldi.

ghghhg-61.jpg

BU BÖLGELERDE YAŞAYANLAR DİKKAT! TAŞ ÜSTÜNDE TAŞ KALMAYACAK

Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan Prof. Dr. Övgün Ercan, "Marmara'da yazlıkları da olan: Şarköy, Mürefte, Hoşköy, Kumbag, Tekirdağ, M. Ereğlisi, Silivri, Kumburgaz, Avcılar, B.Çekmece, Çınarcık, Armutlu, Yalova'da denize girenler, gülüp oynayın, ben bu yaz Kuzey Marmara da yıkıcı deprem beklemiyorum. Başkalarını bilmem." çağrısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN