Seçil Erzan'ın 'Bana şiddet uyguladı' dediği Semih Kaya: Adım tefeciye, şiddet yanlısına çıktı

Seçil Erzan'ın 'Bana şiddet uyguladı' dediği Semih Kaya: Adım tefeciye, şiddet yanlısına çıktı

'Fatih Terim Fonu'na para yatıran isimlerden Semih Kaya, ilk kez konuştu. Seçil Erzan'ı dövdüğü iddialarını reddeden Kaya, “Şu an gelinen noktada bütün Türkiye beni kadın döven, şiddet uygulayan biri olarak görüyor. Tefecilikle suçlanıyorum. Ben neden şiddet uygulayayım? Şu an suskunluğumu bozuyorum çünkü böyle bir şey yapmadığım için kendimi ifade etmem gerekiyor artık” dedi. Fona katılmasındaki nedenin de bankaya olan güveninin olduğunu söyledi.

Futbolcuların da dahil olduğu yüksek kârlı dolandırıcılık davasının kilit isimlerinden, tutuklu sanık Seçil Erzan’ın ifadesinden kendisini tehdit ederek zorla para aldığını öne sürdüğü hakkında zorla getirme kararı verilen eski futbolcu Semih Kaya ve avukatı Ahmet Kurutluoğlu, gazeteci Nevşin Mengü'ye konuştu.

Kurutluoğlu, şunları söyledi:

"Seçil Erzan'dan yatırım yapan insanlar başlangıçta hiç şüphelenmediler. Yatırımlarının verimli olacağına inandılar büyük bir teslimiyet içinde yatırımlarını Seçil Erzan'a verdiler. Ama bugün şüpheli konumdaki Seçil Erzan'dan şüphelenmeyenler sadece Semih gibi yatırımcılar değildi. Şüphelenmeyenler kategori değiştirdi. Şüphelenmeyenler kategorisine şimdi bütün medya dahil oldu. Tüm medya Seçil Erzan'ın duruşmada verdiği ifadeyi aldı, o ifadeyi mutlak doğru kabul etti ve o mutlak doğrunun peşinden gitmeye başladı. Anlı şanlı gazeteciler Seçil Erzan'ın yeni kurbanları oldu. Bugün Semih'in ve menajeri Fırat'ın ismini zikredenlerin hepsi suç işliyorlar. Biz bu iftiralara bir dur demek için buradayız."

'SİZ DÖVDÜNÜZ MÜ SEÇİL ERZAN'I?'

Semih Kaya: Böyle bir şey kesinlikle yok. Ben neden şiddet uygulayayım? Bununla ilgili kanıtlarım var elimde. Şu an suskunluğumu bozuyorum çünkü böyle bir şey yapmadığım için kendimi ifade etmem gerekiyor artık. Beni artık kadına şiddetle itham etmesinler.

'SEÇİL ERZAN İLE NEREDE TANIŞTINIZ VE NASIL İŞ YAPMAYA BAŞLADINIZ?'

Semih Kaya: 2011'de Galatasaray A Takımı'nda oynamaya başlamasıyla Denizbank Florya şubesinde adına hesap açıldığını ve kulüpten kendisi adına yapılan ödemenin bu hesaba yatırıldığını belirten Kaya, "Ben oradan kendisiyle (Seçil Erzan) bir iletişime girdim ama iletişimimiz müşteri-şube müdürü olaraktı. Ben aslında bankacıya güvenmiyorum, bankaya güveniyorum. Benim güvendiğim kişi Seçil Erzan değil, bankadır" dedi.

FONA NASIL DAHİL OLDU?

Semih Kaya: Denizbank'ın kendi bünyesinde çalışan kur korumalı fonu idare ettiğini söylediği bir kişiyle ben iletişime geçtim. Banan KKM'nin ne kadar getirisi olacağını resmi olarak söyledi ve ben de buna imza attım. 1.2 milyon euroluk meblağı ben KKM fonuna koydum. Bu işlemi yaptıktan 15 gün sonra da Seçil Erzan kendi odasında bana bundan daha iyi getirili bir fon olduğunu söyledi. Bunların tamamen resmi olduğunu belge ve dokümanlarla kanıtlar şekilde bana belge sundu. Antetli kaşeli kendi imzasının bulunduğu bir belgeydi. Bunun garanti olduğunu ve hiçbir riskinin olmadığını ve tamamen yasal şekilde uygulandığını; bankanın özel müşterilerine istisnai durumlarda yapıldığını söyledi.

ERZAN NE DEMİŞTİ?

Eski futbolcu Semih Kaya’nın söz konusu sistemden kâr elde eden ender isimlerden olduğu iddia edildi. Dosyanın tutuklu sanığı bankacı Seçil Erzan ifadesinde 3.200.000 dolar aldığı Semih Kaya’ya 5.700.000 dolar ödediğini anlatarak “Ana paraya ilişkin alacağı kalmamış olmasına rağmen defalarca kez evime gelerek, tehdit ederek zorla para aldı” demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN