Seçmene hakaret ettiği gerekçesiyle bir fırın çalışanı tutuklandı

Seçmene hakaret ettiği gerekçesiyle bir fırın çalışanı tutuklandı

İstanbul Sultangazi’de Erdoğan lehine bağıran yapan çocuğa hakaret ettiği öne sürülen fırın çalışanı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Geçtiğimiz günlerde olayın meydana geldiği fırın mühürlenmişti.

İstanbul’un Sultangazi ilçesindeki bir fırında çalışan K.Y., Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehine tezahürat yapan bir çocuğa tepki göstermesinin ardından tutuklandı. Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı’nca başlatılan soruşturma çerçevesinde K.Y. hakkında ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama’ ve ‘silahla tehdit’ suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

ÇALIŞAN TUTUKLANDI

Dün gözaltına alınan şüpheli K.Y., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Gaziosmanpaşa Adliyesi’ne sevk edildi. Burada savcılığa ifade veren fırıncı, daha sonra tutuklama talebiyle Sulh Ceza Mahkemesi’ne gönderildi.

K.Y., ‘silahla tehdit’ suçundan çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi. K.Y.’nin, kızdığı çocuğun dükkanına gelen yakınlarını ‘bıçakla tehdit ettiği’ iddia edilmişti.

FIRIN MÜHÜRLENMİŞTİ

Olayın yaşandığı fırın, dün Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri tarafından mühürlendi.

Yaşanan olayla ilgili konuşan işletme sahibi Yücel Demir ise “Kişisel olarak hata yapan bizi ve şirketimizi kamu önünde menfi bir şekilde yansıtan olaydan dolayı arkadaşımızın iş akdini sona erdirdik. Kendisiyle ilgili gerekli yerlere şikayetimiz de olacak” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN