İBB ekiplerine saldırıda üç kişiye gözaltı

İBB ekiplerine saldırıda üç kişiye gözaltı

Dün öğle saatlerinde Üsküdar'da bulunan Salacak sahilindeki kaçak bir işletmeyi yıkmak isterken İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten'in de aralarında bulunduğu İBB ekiplerinin darp edilmesiyle ilgili polis, üç kişiyi gözaltına aldı.

İstanbul Üsküdar Salacak sahilindeki kaçak işletmeyi yıkmak için dün bölgeye giden İBB ekipleri bir grup tarafından saldırıya uğrayıp, İBB İmar Şube Müdürü Ramazan Gülten ise darbedilmişti. Olay sonrasında çalışma başlatan ve darp görüntülerini inceleyen Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaya karışan Cemil Ç., Garip Ö. ve Avukat Mehmet T'yi gözaltına aldı.

Sözcü'den Habip Atam'ın haberine göre; Karakola götürülen şüphelilerden Avukat Mehmet T, hakaret ettiği için Cemil Ç. ve Garip Ö.'nün ise darp olayına karıştığı için gözaltına alındığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN