Sedat Peker, A.N.'nin nüfus cüzdanını da paylaştı

Sedat Peker,  A.N.'nin nüfus cüzdanını da paylaştı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ın Avrupa'da hakkında yakalama kararı bulunan İran vatandaşı A. N.'ye Türk vatandaşlığı aldırdığını ifade ederek, A. N.'ye ait Türkiye Cumhuriyeti nüfus cüzdanını da paylaştı.

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker, "basın danışmanı" olarak tanınan Emre Olur’un sosyal medya hesabından eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ile ilgili yeni paylaşımlar yaptı.

Ağar'ın Avrupa'da yakalama emriyle aranan İran vatandaşı A. N.'ye Türk vatandaşlığı verdirdiğini ifade eden Peker, A.N.'nin kimliğinin görüntüleri de paylaştı.

Olur, Twitter hesabından şu iddialarda bulundu:

"Ulan derinciler,ulan kahpeler ben size demiyormuyum beni yalanlamayın diye? Yanınızda oturanlara,telefonla konuştuklarınıza A. N.'yi Türk vatandaşlığına almadık diyorsunuz. Alın ulan,bu da kimliği. Tüm belgeler bende. Sizi mahvedecem.Bindiği çakarlı arabayıda konuşacağız. Benim Aslan kardeşlerim, yeni çıkan sosyal medya yasasından korkmayın. Orada yalan bilgi yayanlar cezalandırılır diyor. Benim her anlattığım şeyin ya ses kaydı ya WhatsApp yazışması ya belgesi ya da görüntülü konuşma kaydı var. HİÇ BİRİ YALAN DEĞİL!!! BEN DE SÖZ NAMUS…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN