Selçuk Ural'dan, Bergen filmine olay sözler: Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı konuşulmazdı

Selçuk Ural'dan, Bergen filmine olay sözler: Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı konuşulmazdı

Müzisyen Selçuk Ural, Bergen filmi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Bergen'in yüzüne kezzap atılmasaydı konuşulmazdı" diyen Ural, "Şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar" dedi.

Hakan Ural'ın babası müzisyen Selçuk Ural, geçtiğimiz gün İstanbul Etiler'deki bir alışveriş merkezinde alışveriş yaparken görüntülendi. Ural, vizyona yeni giren ve gişe rekorları kıran Bergen filmini eleştirdi.

Bergen'in hayatının film yapılmasını doğru bulmadığını ifade eden Selçuk Ural, "Bergen’in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca’nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye’de şöhret skandal üstünü kurulmuş. Bir Barış Manço’nun Tanju Okan’ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar ama Bergen’in filmi yapılıyor. Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar..." ifadelerini kullandı.

"Bergen’in yüzüne kezzap atılmasaydı ismi geçmezdi." diyen Selçuk Ural, "Acıları seviyoruz. Bergen’in filmi yapıldı. Müslüm Gürses’in filmi yapıldı. Niye Barış Manço’nun, Tanju Okan’ın, Cem Karaca’nın daha nicelerinin filmi yapılmadı? Bir tanesinin 10 tane albümü var, bir tanesinin 110 tane albümü var.

KÜLOTLA KOŞARSAM ERTESİ GÜN GÜNDEM DEĞİŞİR

Ben şahsen 37 tane 45’lik, 9-10 tane longplay, 10 tane kaset, 10 tane CD’si olan adamım. Benim de filmim yapılmayacak. Çıkıp, şurada külotla bir gün koşarsam ertesi gün gündem değişir ve benim de filmimi yaparlar. Gerçekler maalesef bunlar. Adam, 'Uzaya gittim' dedi, bir anda şöhret oldu. Bu ülkede sanatçı olmayacaksın!" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN