Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldı

Sosyal medya fenomenlerine yönelik soruşturma büyüyor. Dilan ve Engin Polat'ın ardından 14 fenomenin mal varlıklarına el konuldu. Gazeteci Murat Ağırel de Selin Ciğerci ile eski eşi Gökhan Çıra hakkında soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından sosyal medya fenomenleri mercek altına alındı. Kara para aklama iddialarının ardından ışıltılı hayatlarıyla gözler önünde olan 14 fenomenin mal varlıklarına el konuldu.

Fenomenleri de kapsayan kara para aklama iddialarını yakından takip eden gazeteci Murat Ağırel yeni gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. Ağırel "Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldığını öğrendim." açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN