Selvi Kılıçdaroğlu'nun ilk paylaşımı 'Kemal Bey' ile oldu

Selvi Kılıçdaroğlu'nun ilk paylaşımı 'Kemal Bey' ile oldu

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Instagram ve Twitter hesabı açtı. Hesaplarının açıklama kısmına 'Çocukların Selvi Annesi' yazan Selvi Kılıçdaroğlu'nun ilk paylaşımı, eşi Kemal Kılıçdaroğlu ile olan bir fotoğrafı oldu. Kılıçdaroğlu, paylaşımına "Kemal Bey ve ben. Son zamanlarda en çok sevdiğim fotoğraflarımızdan biri" notunu düştü.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, Instagram ve Twitter'a katıldı. Sosyal medya hesaplarının açıklama kısmına ‘Çocukların Selvi Annesi’ yazan Selvi Kılıçdaroğlu, ilk paylaşımında Kemal Kılıçdaroğlu’yla Mayıs 2022’de Maltepe’deki mitingde çekilmiş bir fotoğrafını kullandı.

Selvi Kılıçdaroğlu, paylaşımına “Kemal Bey ve ben. Son zamanlarda en çok sevdiğim fotoğraflarımızdan biri” notunu düşerken, Kemal Kılıçdaroğlu da eşinin paylaşımını gülümseme emojisiyle alıntıladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN