Serdar Ortaç'tan Ebru Gündeş itirafı: İşin içinde devlet vardı

Serdar Ortaç'tan Ebru Gündeş itirafı: İşin içinde devlet vardı

Serdar Ortaç, katıldığı programda bir zamanlar yakın arkadaş olduğu Ebru Gündeş ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Ortaç, Gündeş'e eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasından sonra korktuğu için geçmiş olsun demediğini belirterek, "Neden olursa olsun arkasında duracaksın düşünülüyor ama işin içinde TC vardı" dedi.

Serdar Ortaç, katıldığı 40 adlı programda bir zamanlar sıkı dost olduğu Ebru Gündeş ile ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Arkadaşlığımızın zedelenmesi beni çok üzüyor diyen Ortaç, Gündeş'e korktuğu için geçmiş olsun demediğini belirterek, "Neden olursa olsun arkasında duracaksın düşünülüyor ama işin içinde TC vardı" dedi.

Dostlukları Gündeş'in eşi Reza Zarrab tutuklanınca bitmişti. Ortaç Gündeş’le ilgili şunları söyledi:

"Bu konu çok açılıyor, çok eski bir dava. Çok güzel bir arkadaşlıktı, benim radyocuyken elimden tutan kız. Şimdi arkadaşlığımızın zedelenmesi beni çok üzüyor. Ama oldu bitti. Arkadaşlığımız bu hale geldi. Herkes Serdar özür dilemedi diyor, özür meselesi burada hiçbir şey. Daha büyük olaylar var! Ben kadın olsam çocuğum olsa kim takar Serdar'ı hayatıma bakarım!"

Ortaç açıklamasının devamında ise "Ebru ile dostluğum balon değildi. Ben orada korktum. Reza yeni tutuklanmıştı, neden tutuklandığını bilmediğim için geçmiş olsun demedim. Neden olursa olsun arkasında duracaksın düşünülüyor ama işin içinde TC vardı" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN