SGK'dan flaş duyuru! EYT'lilerin maaşında yanlış hesap! Hemen bildirin

SGK'dan flaş duyuru! EYT'lilerin maaşında yanlış hesap! Hemen bildirin

EYT ile emekli olanlara fark ödemesi duyurusu! Yasayla milyonlarca kişi yaş şartının kalmasıyla emekli olmuştu. Maaşlarını Nisan ayında alan EYT'lilere uyarılar geldi. Maaşları eksik yatanlar hemen bunu yapsın! Maaşınız yanlış hesaplanmış olabilir

EYT ile emekli olan 2 milyona yakın emekli maaşlarını Nisan ayında aldılar. Başvurular ise hala devam ediyor. EYT ile emekli olanlara fark ödemesi duyurusu geldi. Maaşı yanlış hesaplanan hemen o işlemi yapsın.

EYT'LİLER MAAŞINIZ YANLIŞ HESAPLANMIŞ OLABİLİR

EYT'lilere maaş uyarıları gelmeye başladı. SGK'dan maaşı yanlış hesaplananlara duyuru yapıldı. Maaşı yanlış hesaplananlar için izlenecek yol tek tek anlatıldı.

para-002.jpg

SGK'DAN DUYURU

Aldığını emekli maaşınızda bir terslik varsa yetkili mercilere hemen bildirilmesi gerektiği söylendi. Bir sonraki ay aradaki farkların toplamı kadar ödeme yapar ve maaşınıza eklenir. SGK uzmanları, “Devlet yüksek maaş ödemesi yaptığının farkına varırsa, ödenen toplam tutarı geri ister” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN