Sibirya'dan gelecek Antalya'ya kadar inecek! Sadece günler kaldı... Tir tir titretecek

Sibirya'dan gelecek Antalya'ya kadar inecek! Sadece günler kaldı... Tir tir titretecek

Sıcak yaz havalarını geride bırakırken dört gözle beklenen kış için geri sayım başladı. Sibirya’dan gelecek Antalya’ya kadar inecek! Sadece günler kaldı… Tarih bile verildi, tir tir titremeye hazır olun.

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsimini yaşarken özellikle de temmuz ve ağustos aylarında termometreler rekor seviyelere kadar çıktı. İlk önce El Nino arkasından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları tüm ülkeyi etkisi altına aldı. Milyonlarca vatandaş serin havaların, yağışın hayalini kurarken uzman isimlerden uyarı gelmeye devam ediyor. Kerem Ökten bu kez de Rusya’dan gelen haberi duyurdu. İşte detaylar…

TİR TİR TİTREYECEĞİZ

Sosyal medya üzerinden sık sık hava durumuna ilişkin paylaşımlarda bulunan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, yeni paylaşımları ile beklenen hava değişimlerini paylaştı. İlerleyen günlerde ülkeyi Rusya’dan gelecek kuvvetli bir soğuk ile uyardı. Bu soğuklar sıcak geçen bir yazın ardından resmen milyonlarca insanı tir tir titretecek.

3-003.jpg

EKİM AYINA HIZLI BİR GİRİŞ

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, ekim ayına hızlı bir giriş yapma ihtimaline ilişkin açıklamalarda bulundu. Uzman isim, Rusya üzerinden mevsime nazaran kuvvetli bir soğuk hava dalgasının gelebileceğini söyledi. İşte Ökten’in paylaşımı:

“Ekim ayına hızlı bir giriş yapma ihtimalimiz var. Rusya üzerinden mevsimine göre kuvvetli bir soğuk dalga alabiliriz. Takipteyim...”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN