Sıcaklık 4 derecelere düşüyor! Tarih verildi… Kombileri bakıma alın, montları, kazakları çıkarın geliyor

Sıcaklık 4 derecelere düşüyor! Tarih verildi… Kombileri bakıma alın, montları, kazakları çıkarın geliyor

Son dakika... Eylül ayı ile birlikte havalar serinlemişti ancak hafta sonunda sıcaklıklar hızla artmaya başladı. Vatandaşlar 'Sıcaklıklar daha da yükselecek mi? Yağışlar ne zaman gelecek? Bugün hava durumu nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sıcaklık 30 derece birden düşüyor! Tüm Türkiye resmen donacak. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten tarih verip uyardı. Montları kazakları çıkarın, büyük fırtına geliyor!

Hafta sonunda etkili olan sıcak hava dalgası tüm yurtta etkisini sürdürmeye devam ederken uzmanlardan kuraklık uyarıları peş peşe gelmeye başladı. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Yağışlar ne zaman gelecek?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Sıcaklıklar 30 derece birden düşecek! Herkes hazırlıklı olsun. Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, tarih verip uyardı. Montları ve kazakları çıkarın! O tarihte resmen donacağız. İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ SON DAKİKA OLARAK UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: kuzeydoğu kesimleri parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkii, Van çevreleri ile Malatya'nın kuzeyi, Kayseri ve Sivas'ın doğu kesimlerinin kısa süreli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

hggh-19.jpg

İSTANBUL'DA HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

İstanbul'da poyraz Pazar günü ve yeni hafta da yeniden kuvvetli esecek. Sıcaklık öğle 29, gece 19 derece. Ankara'da hava güneşli öğle 31, gece 14 derece. İzmir'de öğle saatlerinde yaz havası var, 32 derece. Bursa güneşli 33, Antalya 37 derece. Marmara'da hava çoğunlukla açık, poyraz hafta başından itibaren daha kuvvetli ve öğle saatlerinde de serinlik verecek. Edirne 35, Balıkesir 34, Kocaeli 32 derece.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

KEREM ÖKTEN TARİH VERİP UYARDI: SICAKLIKLAR 30 DERECE BİRDEN DÜŞECEK!

Hafta sonunda artan sıcaklıklar herkesi tedirgin ederken vatandaşlar 'Yağışlar ne zaman gelecek?' sorusunu araştırmaya başladı. Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten'den son dakika uyarısı geldi.

yeni-projjhjhe.jpg

O tarihte ülkemizde hava sıcaklıkların hızla düşeceğini ifade eden Ökten, "Yorganları ve Kalın kıyafetleri çıkarın. Ekim ayı soğuklarla geliyor. Özellikle gece sıcaklıkları İç kesimlerde yer yer 4 dereceye düşecek. Geniş alanda tek haneli dereceleri göreceğiz..." uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN