Şiddetli fırtınanın etkisiyle uçan çatı anne ve oğlunun üzerine düştü

Kağıthane'de şiddetli lodos nedeniyle kaldırımda yürüyen anne ve oğlunun üzerine çatı düştü. Korku dolu anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken anne bacağından, oğlu ise kolundan yaralandı.

İstanbul'da etkili olan fırtına hayatı durma noktasına getirdi. Çatalca'da gümrük müdürlüğünün girişindeki saat kulesi yıkılırken, seyir halinde giden tırlar devrilerek yan yattı. Lodos aynı zamanda ağaçları da devirirken, bazı ilçelerde de binaların çatısı uçtu.

Kağıthane'nin Gürsel Mahallesi'nde cadde üzerinde giden 55 yaşındaki anne Günay Süleymanoğlu ve 33 yaşındaki oğlu Onur Süleymanoğlu'nun üzerine karşı binanın çatısı uçtu. Çatının altında kalan anne ve oğlunun yardımına çevredeki esnaf koştu.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Sağlık ekiplerine haber veren esnaf, ambulans gelene kadar anne ve oğlunun üzerine şemsiye tutarak ıslanmamasını sağladılar. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise anne ve oğlunu Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesine tedavi için götürdü. Annenin bacaklarında, oğlunun ise kolunda kırık olduğu tespit edildi. Sağlık durumlarının ise iyi olduğu öğrenildi.

“BİR BAKTIK Kİ TAHTALARIN ALTINDA TEYZEYLE OĞLU DURUYORDU”

Esnaf Nizamettin Ertürk, “Biz sese çıktık, bir baktık ki tahtaların altında teyzeyle oğlu duruyordu. Arkadaşlarla beraber tahtaları kaldırdık. Teyzenin bacakları kırık olduğu için ambulansa haber verdik. Anne ve çocuk, 2 yaralı var. Annesinin bacakları, oğlunun da kolu kırıktı. Ambulansı aradık geldi, polis arkadaşlarda geldi. Sonra gönderdik. Büyük bir facia yaşanabilirdi, Allah korudu” dedi.

İlgili Haberler