Sinan Oğan, 'insani bir durum' diyerek açıkladı: Kılıçdaroğlu evime kadar geldi, Bahçeli...

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı bir YouTube yayınında, "Annem vefat ettiğinde Devlet Bahçeli telefonla dahi başsağlığı bile dilemedi. İnsani bir durum yani. Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır'daki taziye evimize kadar geldi. Kılıçdaroğlu'nun kibarlığını hep takdir etmişimdir." dedi.

ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, katıldığı bir programda "Annem vefat ettiğinde Devlet Bahçeli başsağlığı bile dilemedi. Kemal Kılıçdaroğlu, Iğdır'daki taziye evine kadar geldi" dedi.

Oğan, YouTube'da yayın yapan Bursa'da Bugün kanalında 'Seçim Özel' programına konuk oldu.

'MHP LİDERİNDEN TELEFON DAHİ ALAMADIM'

Oğan şunları söyledi:

"Ben MHP milletvekiliyken annemi kaybettiğimde MHP liderinden (Devlet Bahçeli) telefonla dahi bir başsağlığı mesajı alamadım. İnsani bir durum yani. 300-500 tane vekil olur, aradan kaçar ama zaten 40 vekildik. Herkes başsağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Iğdır'da taziye evimize geldi. Ahmet Davutoğlu aynı şekilde, o zaman başbakandı. Ama benim genel başkanım bir taziyede dahi bulunmadı. Sinan Ateş'te de aynı şekilde taziye mesajında bulunmadı. Canları sağ olsun konu o değil. Kılıçdaroğlu'nun nezaketi bu anlamda siyasetini yanlış bulsam da, hep takdir etmişimdir kibarlığını."

ATA İTTİFAKI HANGİ PARTİLERDEN OLUŞUYOR?

Ata İttifakı; Zafer Partisi, Adalet Partisi, Doğru Parti, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nden oluşuyor.

SİNAN OĞAN HAKKINDA

Iğdır’da Azeri bir aileden olan Sinan Oğan, 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde MHP’den Iğdır milletvekili seçildi. 26 Ağustos 2015 tarihinde MHP’den ihraç edildi. 2 Kasım 2015 tarihinde ihraç edildiği MHP'ye geri döndü.

10 Mart 2017’de ise Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Isparta Milletvekili Nuri Okutan ile birlikte MHP'den tekrar ihraç edildi.