Şişli'deki kesik baş cinayetinde yeni görüntüler: Cesedi balkondan çıkarıp taksiye koydular

Şişli'deki kesik baş cinayetinde yeni görüntüler: Cesedi balkondan çıkarıp taksiye koydular

Şişli’de çöp konteynerinde uzuvları kesilmiş halde bulunan Özbekistan uyruklu Durdona Khokimova’nın (37), Ümraniye’de öldürüldükten sonra cesedinin taksiyle Şişli’ye taşındığı olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, Khokimova’nın cesedinin bulunduğu bavulun, yaşadığı evin balkonundan çıkarılarak taksiye taşındığı anlar yer aldı.

Korkunç olay, 24 Ocak akşamı Şişli Duatepe Mahallesi Kuyulubağ Sokak’ta meydana geldi. Sokaktaki bir çöp konteynerinde çarşafa sarılı halde ceset bulunduğu ihbarı üzerine polis ekipleri bölgeye sevk edildi. Yapılan ilk incelemede cesedin başı ve bacaklarının kesildiği belirlendi. Kimlik tespit çalışmalarında, cesedin 37 yaşındaki Özbekistan uyruklu Durdona Khokimova’ya ait olduğu saptandı.

Soruşturma kapsamında Khokimova’nın Ümraniye’de bir evde öldürüldüğü, ardından cesedinin bavula konularak taksiyle Şişli’ye taşındığı tespit edildi. Çalışmalar sonucunda, Khokimova’nın sevgilisi olduğu iddia edilen D.A.U.T. (31)’nin cinayeti işlediği, G.A.K. (29)’nin ise olaya yardım ettiği belirlendi. Şüphelilerin cinayetin ardından cesedi taksiyle Şişli’ye götürdükleri ortaya çıkarıldı.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Yurt dışına kaçmak üzereyken yakalanan D.A.U.T. ve G.A.K. gözaltına alındı. Ayrıca, cesede ait diğer uzuvların aynı bölgede farklı çöp konteynerlerinde bulunduğu öğrenildi. Soruşturma kapsamında olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen E.K. isimli bir kişi daha gözaltına alındı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Ortaya çıkan yeni güvenlik kamerası görüntülerinde, Khokimova’nın Ümraniye’de yaşadığı evde öldürülmesinin ardından cesedinin bavula yerleştirildiği, bavulun balkondan aşağı indirildiği ve daha sonra taşınarak taksiye yüklendiği anlar net şekilde görülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN