Şişli'deki vahşi otel cinayeti kamerada: Tunuslu kadın ölüme böyle yürüdü

Şişli'de bir otelde Tunus vatandaşı Mariyam Aloui Ep Guitni'nin vahşice öldürüldüğü cinayete ilişkin görüntüler ortaya çıktı. Cinayeti kıskançlık nedeniyle işlediğini söyleyen zanlı kan donduran ifadesinde, “Koli bandıyla ağzını, ellerini bağladım, ellerimle boğdum” dediği öğrenildi.

Şişli’deki vahşi otel cinayetine ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Öldürülen kadının son anları ve zanlının görüntüsü kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Geçtiğimiz gün Şişli’de bir otel odasında, Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni, Mohammad O.E.A. tarafından ağzı bantlanıp, el ve ayakları bağlanarak öldürülmüş, zanlı kısa süre sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanmıştı. Şişli’de meydana gelen olaya ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı.

TUNUSLU KADININ SON ANLARI

Güvenlik kamerası görüntülerinde, ilk olarak zanlı Mohammad O.E.A.’nın 19.40 sıralarında otele geldiği görüldü. Zanlının ardından saatler 22.19’u gösterirken Tunuslu Mariyam Aloui Ep Guitni de otele girdi. Tunuslu kadın, bir süre otelin görevlisi ile bir şeyler konuştu. Yaklaşık iki dakika sonra, Mohammad O.E.A. ve Mariyam Aloui Ep Guitni birlikte otelin üst katlarına çıkan merdivenlere yöneldi. Saat 23.36’a ait başka kamera kaydında, Mohammad O.E.A.’nın otelden çıkarak olay yerinden ayrıldığı görüldü.

KATİLİYLE SOSYAL MEDYADAN TANIŞTI

Öldürülen Mariyam Aloui Ep Guitni ile Mohammad O.E.A.’nın sosyal medya üzerinden tanıştığı ve birkaç aydır birlikte oldukları öğrenildi. Zanlının iddiasına göre, olayın yaşandığı gece Mariyam Aloui Ep Guitni ona kendisini artık istemediğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen zanlı, “Ben sana masraf ettim, telefon aldım sen beni nasıl istemezsin” dedikten sonra, kadınla zorla birlikte oldu. Ardından Mohammad O.E.A. otel odasında bulduğunu öne sürdüğü koli bandıyla Tunuslu kadının ağzını, ellerini ve ayaklarını bağlayıp, elleriyle boğdu.

ÖLDÜRDÜĞÜ KADININ TELEFONUNUN ŞİFRESİNİ ÖĞRENMEK İÇİN KADININ ARKADAŞLARINI ARADI

Öldürdüğü kadının kendisini aldattığını düşünen zanlı daha sonra, kadının telefonunu incelemek istedi. Ancak şifresini bilmediği için telefonu açamadı. Zanlının, bunun üzerine kadının kız arkadaşlarını arayarak şifresini öğrenmeye çalıştığı belirlendi.

17 DEĞİL 27 YAŞINDA ÇIKTI

Mohammad O.E.A.’nın Şişli’deki otele giriş yaparken, sahte bir kimlik kullandığı ortaya çıktı. Kimlikteki bilgilerde 2004 doğumlu olarak görülen zanlının, aslında 1994 doğumlu olduğu öğrenildi.

Öte yandan, şüphelinin şubeden adliyeye sevk edildiği esnada boynunda görülen izlerin de, kendisine direnmeye çalışan Mariyam Aloui Ep Guitni’ye ait olduğu belirlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN