Şoför muavini ezerek öldürdü! Otobüsteki yolcular dehşete tanık oldu

Diyarbakır'da şehirlerarası yolcu otobüsü şoförü S.İ. muavin Abbas İşler'i ezerek öldürdü. Otobüsteki yolcuların dehşete tanık olduğu olayda şoför S.İ aynı otobüsle kaçmaya çalışırken, o anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Diyarbakır Ergani'de meydana geldi. İddiaya göre, otogarda mola veren şehirlerarası yolcu otobüsünün şoförü 40 yaşındaki S.İ., aynı firmada muavin olan Abbas İşler ile tartıştı.

Muavin İşler'in Ergani’deki akrabalarını otogara çağırmasıyla kavga büyüdü.

İÇİNDE YOLCULARIN OLDUĞU OTOBÜSLE EZDİ

S.İ. içinde yolcu olan otobüsü hareket ettirdi. Otobüsün hareket ettiğini gören İşler, önüne geçerek durdurmaya çalıştı. Otobüsü durdurmayan şoför S.İ. İşler'i ezerek öldürdü ve yoluna devam etti.

Şoför S.İ. de Ergani çıkışında uygulama noktasında polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN