Şoförler zamlara isyan etti: 'Nefes alacak durumda değiliz'

Dolmuşçular art arda gelen akaryakıt zamlarına tepki gösterdi. Sinoplu şoför Nihat Kakan, “Nefes alacak durumda değiliz. Mazot alamıyoruz. Yazdırıyoruz mazotları" dedi. Şoför Rafet Öz ise “Mazota çalışıyoruz. Kazandığım parayı akşam benzinliğe verip eve dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Akaryakıta art arda gelen zamlarla benzin ve motorinin litresi 20 liraya kadar çıktı. Dolmuşçular ise akaryakıt zamlarına tepki gösterdi.

Sinoplu dolmuş şoförleri, akaryakıt zamlarına tepki gösterdi. Şoför Nihat Kakan, “Nefes alacak durumda değiliz. Mazot alamıyoruz. Yazdırıyoruz mazotları" dedi. Şoför Rafet Öz ise “Mazota çalışıyoruz. Kazandığım parayı akşam benzinliğe verip eve dönüyorum” ifadelerini kullandı.

Dolmuş şoförü Rafet Öz, "Mazota çalışıyoruz. Başka bir şey yok. İşlerimiz çok berbat. Kazandığım parayı akşam benzinliğe verip eve dönüyorum. Şu an zararına çalışıyorum. Çalışmasam daha iyi. Arabam yıpranmaz, lastiği eskimez" dedi.

HERKES KONTAK KAPATACAK

Dolmuş şoförü Alaattin Acar, "Hiç iyi değil. Böyle giderse herkes kontak kapatacak gibi. Durum kötü. Bizim için değil. Herkes için kötü" dedi.

Dolmuş şoförü Uğur Ünal ise, "Gelen zamlardan dolayı bizi kurtarmıyor. Zor durumdayız. Kooperatif ne derse biz onu uygularız. Geçen seneye göre bu sene işlerimiz yüzde 100 düştü desek yeridir" diye konuştu.

MAZOT ALAMIYORUZ, YAZDIRIYORUZ

Dolmuş şoförü Nihat Kakan, "Durum çok berbat. Nefes alacak durumda değiliz. Mazot alamıyoruz. Günlük yaşıyoruz. Yazdırıyoruz mazotları" dedi.

Reynmen'in hakaret davasında savcı değişti: Yeni mütalaa açıklandı

Reynmen olarak bilinen şarkıcı Yusuf Aktaş'ın sunucu Bircan Bali'ye tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla yargılandığı davada, savcı değişikliği nedeniyle yeni mütalaa hazırlandı. Savcı mütalaasında Aktaş'ın "hakaret" suçunu haksız fiil altında işlediği gerekçesiyle ceza verilmesine yer olmadığına dair karar verilmesini istedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN