Soğuklar bitti diye sevinmeyin! Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! Dışarı çıkan pişman olacak

Soğuklar bitti diye sevinmeyin! Meteoroloji o illeri tek tek uyardı! Dışarı çıkan pişman olacak

Şubat ayı sonuna yaklaşırken hava sıcaklıklarının da nasıl olacağı en çok araştırılan konuların başında geliyor. 22 Şubat Çarşamba günü hava tahminleri belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü o illerde bulunan vatandaşları tek tek uyardı. İşte 22 Şubat Çarşamba güncel hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. Şubat ayı sonuna yaklaşırken hava sıcaklıkları da mevsim normallerinin üzerinde görünüyor. Deprem felaketi ile birlikte yaşam şartları da zorlu bir hale gelirken hava durumu da en çok araştırılan konuların başında geliyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü çığ ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulundu. İşte 22 Şubat Çarşamba güncel hava durumu…

22 ŞUBAT ÇARŞAMBA HAVA DURUMU


Son birkaç gündür hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde görülüyor. Sıcak havaları fırsat bilen vatandaşlar dışarı çıkarken Meteoroloji Genel Müdürlüğü o iller için uyarıda bulundu. Özellikle Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi bulunduğu ifade edilirken vatandaşlarda dikkatli olun çağrısı yapıldı.cig.jpg
Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'nun yüksek kar örtüsüne sahip bölgelerinde çığ tehlikesi olduğunu ifade eden Meteoroloji Genel Müdürlüğü vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altını çizdi.

METEOROLOJİ KUVVETLİ RÜZGAR UYARISINDA BULUNDU


Türkiye'nin bir tarafı kar ile mücadele ederken bir tarafı da kuvvetli rüzgarlar ile mücadele edecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında Marmara Bölgesi'nde kuvvetli rüzgarların hayatı olumsuz etkileyeceği söylendi. Rüzgarların Marmara ve Karadeniz ile Doğu Anadolu'nun doğusundan Güney ve güneybatı yönlerinden kuvvetli (40-60 km/saat) hızla eseceği belirtildi. Yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşları uyaran Meteoroloji, dikkatli olun çağrısında bulundu.

kuvvetli-ruzgar-1.jpg

HAVALAR SICAK SEYREDİYOR


Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Şubat ve 28 Şubat 2023 tarihleri arasında görülecek hava durumunu açıkladı. Belirlenen tarihler arasında ülke genelinde hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olacağı belirtildi.



DEPREM BÖLGESİNDE HAVA SICAKLIKLARI

Türkiye'de büyük yıkımlar meydana gelirken 11 ilde görülen hava sıcaklıkları da oldukça merak ediliyor. Vatandaşlar deprem ile sarsılmaya devam ederken zorlu yaşam şartlarına da göğüs geriyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklama kapsamında deprem bölgesindeki 11 ilde de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde olduğu belirtildi. Gece saatlerinde yer yer sıcaklıkların sıfırın altına düşeceği aktarıldı.


22 Şubat Çarşamba günü hava sıcaklıkları:


Adana: 5/18
Adıyaman: 5/13
Diyarbakır: -3/14
Elazığ: -3/9
Gaziantep: 1/15
Hatay: 6/18
Kahramanmaraş: 6/14
Kilis:5/16
Malatya: 1/10
Osmaniye: 5/19
Şanlıurfa: 5/16

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN