KARAR gündeme taşımıştı: Bakan Bozdağ'dan Düzce Adliyesi açıklaması

KARAR gündeme taşımıştı: Bakan Bozdağ'dan Düzce Adliyesi açıklaması

Düzce’deki 5.9’luk deprem sonrası hasar görmesiyle gündem olan Düzce Adliyesi'ne giden Adalet Bakanı Bozdağ'ın, "adliyenin dış cephesinde olan dışında içeride herhangi bir sorun olmadığını" söylemesi dikkat çekti.

Düzce’deki 5.9’luk deprem sonrası ilk önce adliye de dahil olmak üzere kamu binalarının hasar görmesi tepki çekmişti. Bunun ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, ciddi hasar aldığı görülen Düzce Adliyesi'ne giderek açıklamalarda bulundu.

Bakan Bozdağ, "Adliyemizin dış cephesinde olan dışında içeride herhangi bir şey yok. Binanın ana yapısında herhangi bir sorun olmadığını gördük" ifadelerini kullanırken, Düzce Adliyesi'nin pazartesi sabahı itibarıyla normal faaliyetlerini sürdüreceğini söyledi.

'EK ADALET BİNASI YAPACAĞIZ'

Bozdağ, adliyenin bulunduğu yerde bir adalet kompleksinin oluşturulması konusunu da değerlendirdiklerini dile getirerek, "Adliyemizin yanında bazı yerler var. Bunların tamamı Adalet Bakanlığına aktarılmak suretiyle Düzce iline bir adalet kompleksi kazandıracağız, ek bir adalet binasını da Düzce'mize kazandırmak için çalışmayı başlattık. Bundan sonra hep beraber bu çalışmayı da takip edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN