Son dakika! Bingöl'de şiddetli deprem | Son depremler

Son dakika! Bingöl'de şiddetli deprem | Son depremler

Son dakika haberi... Bingöl'ün Kiğı ilçesinde 5.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İçişleri depremin hissedildiği Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır illerinde olumsuz bir durum tespit edilmediğini duyururken, Bingöl Valisi de 10 evde çökme olduğunu ve can kaybı bulunmadığını açıkladı.

AFAD verilerine göre, Bingöl’ün Kiğı ilçesinde saat 21:28’de büyük bir deprem meydana geldi. 5.2 büyüklüğündeki deprem, yerin 15.51 kilometre derinliğinde oldu.

KANDİLLİ: 5.3 BÜYÜKLÜĞÜNDE

Kandilli Rasathanesi ise depremin Elazığ’ın Karakoçan ilçesinde olduğunu aktardı. Kandilli’nin verilerine göre, 5.3 büyüklüğündeki deprem yerin 4.6 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Öte yandan AFAD’dan depremle ilgili yapılan ilk açıklamada gelişmelerin takip edildiği belirtildi.

deprem.jpg

MUŞ'TA PANİK ANLARI

Muş'ta da hissedilen deprem, kısa süreli paniğe yol açtı. Evleri boşaltan vatandaşlar güvenli bölgelerde toplandı. AFAD'tan alınan bilgiye göre Muş'ta olumsuz bir durum yaşanmadığı ve herhangi bir ihbarda bulunulmadığı bildirildi.

mus.jpg

İÇİŞLERİ: OLUMSUZ BİR İHBAR ULAŞMADI

Çevre il ve ilçelerde de hissedilen deprem hakkında açıklama yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "An itibariyle Bingöl, Erzurum, Erzincan, Elazığ ve Diyarbakır’dan olumsuz bir ihbar ulaşmamıştır. Ekiplerin mahallinde tarama çalışması devam ediyor. Ayrıntılı bilgi ayrıca verilecektir" dedi.

VALİ: 10 EVDE ÇÖKME VAR

Bingöl Valisi Kadir Ekinci ise "Yedisu ilçesinin Elmalı ve Dinarbey köylerinde 10 evimizde çökme var. Çok şükür şu ana kadar can kaybı haberi almadık" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN