Deprem soruşturmasında 4 gözaltı daha

Deprem soruşturmasında 4 gözaltı daha

Rehberlere, Kıbrıslı voleybolcu çocuklara mezar olan Adıyaman'daki İsias Otel'in deprem nedeniyle yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem 10 ili vurdu. Deprem nedeniyle 35 bini aşkın insan yaşamını yitirirken enkaz altındaki binlerce kişi de kurtarılmayı bekliyor.

Depremde yeni binaların dahi yıkılması ise dikkat çekiyor. Yıkılan binalarda sorumluluğu bulunanlar için başlatılan soruşturma ise genişletiliyor. Bugün Adıyaman'da yıkılan İsias Otel'in sorumlusu olan 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İsias Otel'de 43 turist rehberinden 30'u yaşamını yitirmişti. Ayrıca otel ortaokul voleybol oyuncuları ve spor hocalarına da mezar olmuştu. Oteldeki Kuzey Kıbrıslı voleybol takımı kafilesinden 35 kişinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN