Erdoğan'dan İlim Yayma Vakfı toplantısında sert ifadeler: Asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyorum

Erdoğan'dan İlim Yayma Vakfı toplantısında sert ifadeler: Asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu'nda konuştu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada "Milletin derdiyle dertlenmeyen hayırlı iş görmek istemeyen asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKM'deki İlim Yayma Vakfı 52. Genel Kurulu toplantısında açıklamalarda bulundu. Deprem felaketinde Anadolu halkının dayanışma geleneğini sürdürdüğünü belirten Erdoğan, "Bugün hem depremin yaralarını saran hem de işçisine, memuruna, emeklisine her türlü desteği veren bir ülkeye kavuştuk" dedi.

Öte yandan sert mesajlar da veren Erdoğan "Milletin derdiyle dertlenmeyen, hayırlı iş görmek istemeyen asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Zorluklara rağmen Kahramanmaraşlı ve Hataylı vatandaşlarımızın hayata tutunma azmine şahitlik ettik.

Ekonomik durumu ne olursa olsun Anadolu insanı elindeki avucundakini başkalarıyla paylaşma geleneğini sürdürüyor.

Milletin derdiyle dertlenmeyen, hayırlı iş görmek istemeyen asalakları kendi hırslarıyla baş başa bırakıyorum.

Tehditlere, zorbalıklara, aba altından sopa gösteren kifayetsizlere rağmen, ülkemize ve milletimize hizmet mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz.

Hem asrın felaketiyle mücadele ediyor hem de asrın projelerini tek tek gerçeğe dönüştürüyoruz.

Bugün hem depremin yaralarını saran hem de işçisine, memuruna, emeklisine her türlü desteği veren bir ülkeye kavuştuk.

Terör örgütleriyle bunlar kucak kucağa, dirsek dirseğe ve hala onlarla bu görüşmeleri yapmak suretiyle ülkemize ne kazandıracaklar?

Terör örgütleriyle el ele, omuz omuza yürüyen bu insanlardan ülkemize, milletimize, vatanımıza herhangi bir fayda gelebilir mi?

3-5 oy daha fazla kapmak için bölücü örgütün siyasi uzantıları dahil marjinal yapılarla iş tutmaktan çekinmeyenlere, milletin geleceğini emanet edemeyiz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN