THY'nin uçuşları o gün için iptal edildi! Türk Hava Yolları ve AnadoluJet bileti olanlar hemen kontrol etsin

THY'nin uçuşları o gün için iptal edildi! Türk Hava Yolları ve AnadoluJet bileti olanlar hemen kontrol etsin

THY ve AnadoluJet, bazı uçuşlarının iptal edildiğini duyurdu. İptal nedenini açıklayan havayolu şirketleri, bileti olanların müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeleri çağrısında bulundu. İşte, THY ve AnadoluJet'in iptal edilen seferleri...

Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleşecek grev nedeniyle Türk Hava Yolları'nın (THY) 26 Mart Pazar günü bu kente yapacağı tüm uçuşları iptal edildi.

26 Mart 2023 tarihinde iptal edilen seferler şöyle:

"TK1629 İstanbul-Münih, TK1630 Münih-İstanbul, TK1633 İstanbul-Münih, TK1634 Münih-İstanbul, TK1635 İstanbul-Münih, TK1636 Münih-İstanbul, TK1637 İstanbul-Münih, TK1638 Münih-İstanbul, TK7738 Sabiha Gökçen (AnadoluJet) - Münih, TK7739 Münih-Sabiha Gökçen (AnadoluJet)."

thy-anadolujet-ucuslari-iptal.jpg

ALMANYA MÜNİH UÇUŞLARI NEDEN İPTAL EDİLDİ?

Münih Havalimanı'ndan yapılan açıklamada, "26 Mart 2023 Pazar ile 27 Mart 2023 Pazartesi, tüm gün sürecek grevler nedeniyle havalimanında düzenli yolcu trafiği olmayacaktır" ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, söz konusu günlerde uçuş rezervasyonu yapan yolculardan hava yolları veya tur operatörleriyle iletişime geçmeleri ve havalimanına seyahat etmekten kaçınmaları istendi.

Büyük bir uluslararası merkez olan Frankfurt Havalimanı'nda da grevin pazartesi günü büyük aksamalara yol açmasının beklendiği belirtildi.

Frankfurt Havalimanı'ndan yapılacak aktarmalı uçuşların da grevden etkileneceği bildirildi.

munih-havalimani-grev.jpg

HAVAYOLU ÇALIŞANLARI GREV YAPIYOR

Alman sendikaları, perşembe günü ücret ve çalışma koşulları konusunda artan anlaşmazlık nedeniyle 27 Mart 2023 Pazartesi günü ülke çapında ulaşım grevi ilan etti.

Ver.di Sendikası'ndan yapılan açıklamada, büyük havalimanlarındaki toplu taşıma çalışanları, güvenlik ve yer personelinin 24 saat süreyle iş bırakacağı duyuruldu.

Yaklaşık 2,5 milyon çalışanı temsil eden sendika, yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle yüzde 10,5 ve en az 500 euro maaş artışı talep ediyor.

İşverenler ile sendika arasındaki yeni müzakere turunun gelecek hafta başlaması bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN