Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın'ın evine polis baskını

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın'ın evine polis baskını

Tutuklanarak yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer'in yardımcısına da operasyon düzenlendi. Evi basılan Osman Yalçın için yakalama kararı da çıkarıldığı belirtildi. Baskının CHP lideri Özgür Özel'in Ahmet Özer'i Silivri'de ziyaret ettiği saatlere denk gelmesi ise dikkat çekti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İçişleri Bakanlığı tarafından kayyum atanan Esenyurt Belediyesi'nde başkan yardımcılığı yapan Osman Yalçın için yakalama kararı çıkardı. Hakkında yürütülen soruşturma kapsamında polis ekipleri, Yalçın’ın evine operasyon düzenledi. Ancak Yalçın’ın evde olmadığı öğrenildi.

Savcılık, Yalçın hakkında gözaltı kararı aldı. Yalçın’ın bulunması için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Yalçın, geçtiğimiz dönemde görevden alınan ve yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in yardımcısı olarak görev yapıyordu. Yalçın, belediyeye kayyum atanmasının ardından görevden alınmıştı.

Özer'in ayrdımcısı Yalçın, Esenyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü gibi birimlerden sorumluydu. Soruşturmanın, bu döneme ilişkin iddiaları kapsadığı ifade ediliyor.

CHP LİDERİ ÖZER'İ ZİYARET EDERKEN BASKIN DÜZENLENDİ

Öte yandan Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Yalçın'ın evine polis ekiplerinin baskın düzenlemesi CHP lideri Özgür Özel'in Ahmet Özer'i Silivri'de ziyaret ettiği saatlere denk gelmesi ise dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN