İçişleri Bakanlığı'ndan Özgür Özel'e yanıt

İçişleri Bakanlığı'ndan Özgür Özel'e yanıt

CHP'li Özgür Özel, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'bir troll ordusu' olduğunu söyleyip Emin Şen isimli müşavirin bu ordunun başında olduğunu ifade etmişti. İçişleri Bakanlığı aracılığı ile gerçekleştirilen açıklamada, "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili önemli bir dosya açıklayacağını söyleyen CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, TBMM’de gündeme yönelik basın toplantısı düzenledi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Süleyman Soylu'nun troll ordusu olduğunu ifade edip Emin Şen isimli bir müşavirin bu ordunun başında olduğunu gerçekleştirdiği canlı yayında söylemişti.

Bununla birlikte 'Eminimsi' kullanıcı adlı Emin Şen'in Jandarma ve Emniyet'in resmi Twitter hesaplarını yönettiğini ve 8 bin adet ayrı profil hesabı olduğunu söyledi.

BAKANLIKTAN JET HIZIYLA YANIT

İçişleri Bakanlığı'ndan ise konu ile ilgili olarak hızlı bir açıklama geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "CHP milletvekili Özgür Özel’in ismini zikrettiği Emin Şen; devlet memuru olmayıp, bakan müşaviri görevi de bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN