Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz

Irak'ın kuzeyine hava harekatı: Çok sayıda terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın Kuzeyine gerçekleştirilen Hava Harekatı'nda 20 hedefin vurulduğunu ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın Kuzeyi'ndeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerine gerçekleştirilen Hava Harekatı'nda 20 hedefin vurulduğunu ve çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

MSB'nin açıklaması şöyle:

"Irak’ın Kuzeyindeki Metina, Hakurk, Kandil ve Gara bölgelerinde bulunan terörist hedeflerine 01 Ekim 2023 saat 21.00’da hava harekâtları icra edilmiş, icra edilen hava harekâtlarıyla Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından kullanılan ve içerisinde sorumlu düzeyde teröristlerin de bulunduğu değerlendirilen mağara, sığınak, barınak ve depolardan oluşan toplam 20 hedef imha edilmiştir. İcra edilen harekâtlarda azami oranda yerli ve millî mühimmat kullanılarak çok sayıda terörist etkisiz hale getirilmiştir"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN