Ahmet Necdet Sezer: Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum

Ahmet Necdet Sezer: Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum

Millet İttifakı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti. Görüşme bugün saat 14.00'te bir görüşme gerçekleştirdi. Ahmet Necdet Sezer, görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu'nu desteklediğini açıkladı.

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesinde ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor.

Dün Memleket Partisi Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi partisinde ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bugün eski cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'i ziyaret etti.

Görüşme Sezer'in Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde bulunan evinde saat 14.00'te yapıldı.

6676398.jpg

6676399.jpg

'KILIÇDAROĞLU'NU DESTEKLİYORUM'

Bir saat süren görüşmenin ardından açıklama yapan Ahmet Necdet Sezer, Millet İttifakı'nın adayı Kılıçdaroğlu'na desteğini açıkladı.

Sezer, “Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekliyorum. Başarılı olmasını istiyorum" dedi.

6676397.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (24)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
24 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN