Millet İttifakı Samsun'da buluştu: Önüme bir sürü engel çıkarıyorlar

Millet İttifakı Samsun'da buluştu: Önüme bir sürü engel çıkarıyorlar

Son dakika haberi... Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve siyasi parti liderleri Samsun'da vatandaşlarla bir araya geldi. Kılıçdaroğlu, siyaset sahnesinde yaşana son olaylara işaret ederek "Önüme bir sürü engel çıkarıyorlar. Bir sürü rezillikler yaşanıyor. Yeter artık" dedi.

14 Mayıs seçimlerine 2 gün kaldı. 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Samsun'da yurttaşlara bir araya geldi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Samsun'da konuşuyor:

Samsun olağanüstü bir kent. Güzel ovaları, yayları ve güzel insanları var. Karşılıklı gülümsemek benim için en güzeli. Sağ olun var olun.

YENİDEN İNŞA EDECEĞİZ

Ama çiftçiler memnun değil. Onlara mazot desteği vereceğiz. Sadece Samsun değil. Bütün Türkiye'yi yeniden inşa edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün hayaliydi. 22 yılda bir demiryolu inşa edemediler. Söz bir yapacağız.

Emeklilerin insanca, huzur içinde yaşaması lazım. İki bayramda ikramiye verin dedim veremediler. Benim sözüm var. İki bayramda da emeklilere en az asgari ücret kadar ikramiye vereceğiz.

Ben bunları söyleyince parayı nereden bulacaksın diyorlar. Ben devlette çalıştım. Bir bütçe yapılır. Kime ne kadar verileceği planlanır. Ama paralar 5'li çetelere veriliyor. Ben onlara vermeyeceğim. Halk kazanacak. Vatandaşa, sizin için çalışacağım.

DEMOKRASİYİ GETİRECEĞİZ

Gençler size de sözüm var. Sandığa gidip demokratik bir şekilde bu rejimi değiştireceğiz. Demokrasiyi getireceğiz. Demokrasi nedir biliyor musunuz? 85 milyona paraların nereye harcandığını anlatmaktır. Bu paralar nereye gidiyor.

BİR SÜRÜ REZİLLİKLER YAŞANIYOR

Beraber göndereceğiz. Kararlıyım. Önüme bir sürü engel çıkarıyorlar. Bir sürü rezillikler yaşanıyor. Yeter artık. Mutfaktaki yangın yeter. 22 yılda çözemediler. 1 yılda çözeceğiz.

Bay Kemal'e milliyetçilik öğretecek kişi daha anasından doğmadı. Benim size sözüm var; Allah nasip ederse, cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturduğumda hiçbirinizin yüzünü yere eğdirmeyeceğim.

SEÇİLMEMİ İSTEMEYEN KESİMLER VAR

Benim seçilmemi istemeyen kesimler var. Biri 5'li çeteler. Olacağım merak etmeyin. İkincisi uyuşturucu baronları. Evlatlarımızın zehirlenmesine izin vermeyeceğiz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN