Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalbinde ritim bozukluğu nedeniyle Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldı. Akşener'in hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesabından Akşener'e geçmiş olsun dileklerini iletti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kalp ritmi bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Akşener'in Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi.

Akşener'e yapılan tetkikler sonucu hayati tehlikesinin bulunmadığı ancak kontrol amacıyla bugün hastanede kalacağı belirtildi.

GÜVEN HASTANESİ'NDEN AKŞENER'İN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA AÇIKLAMA

Güven Hastanesi tarafından Akşener'in sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada, "İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile Ankara Güven Hastanesi'ne başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

gh.jpg

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Akşener'in sağlık durumuna ilişkin olarak, şu açıklamayı yaptı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

TURHAN ÇÖMEZ: ENDİŞE EDİLECEK HİÇBİR ŞEY YOK, SON DERECE SAĞLIKLI

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, Akşener'in bulunduğu Güven Hastanesi önünde şu açıklamayı yaptı:

"Bu akşam sayın genel başkanımız genel merkezde toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine hastaneye gelmeyi uygun gördük, bütün tetkikleri yapıldı. Bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edilecek hiçbir şey yok. Merak eden tüm yurttaşlarımıza, tüm Türkiye'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Dualarınızı bekliyoruz, teşekkür ederiz. Sağlık konusunda hiçbir sıkıntısı yok, son derece sağlıklı."

YAVAŞ: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili sosyal medya hesabından geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yavaş'ın paylaşımı şu şekilde:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

KARAMOLLAOĞLU'NDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Akşener’in sağlık durumu hakkında İyi Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Saadet Partisi'nden yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, geçirdiği kalp rahatsızlığı sebebiyle hastanede müşahede altında olan İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i arayarak, sağlık durumu hakkında İyi Parti yetkililerinden bilgi aldı ve kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN