İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Akşener'in rahatsızlığıyla ilgili iddialara yalanlama

İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'dan Akşener'in rahatsızlığıyla ilgili iddialara yalanlama

İYİ Parti lideri Akşener, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmış tedavisinin ardından taburcu olmuştu. Akşener'in Ankara İl Başkanlığı için yapılan toplantı sırasında çıkan tartışma nedeniyle rahatsızlandığı iddialarına İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan açıklama geldi. Zorlu, "Bahsettiğiniz şeyler bir film senaryosundan ibaret" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 12 Ocak Perşembe günü akşamı rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Hastaneden yapılan açıklamada Akşener'in ciddi bir probleminin olmadığı, gözlem için geceyi hastanede geçireceği belirtilmişti. Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili olarak Ankara İl Başkanlığı için yapılan toplantı sırasında çıkan tartışma nedeniyle rahatsızlandığı iddia edilmişti.

İddialara ilişkin İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu'dan açıklama geldi. Zorlu, "Genel Başkanımız ipeğe sarılmış bir çeliktir. O’nun ortaya koyduğu siyaset tarzı; milletimizi kuşatan, milletimize sevgi dolu yaklaşımı ve cesareti ülkemizin makus tarihini değiştirecek. Bu anlayış galip gelecek. Bahsettiğiniz şeyler bir film senaryosundan ibaret. İYİ Parti büyüyen, yükselen Türkiye’nin itici gücü olmaya şu anda başlamıştır. Daha da güçleneceğiz inşallah. Bu seçimlerden birinci parti olarak çıkacağız. Sayın Genel Başkanımız bugün Genel Merkez’e gelerek çalışmalarına başladı" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN