Taburcu edilen Akşener'den ilk açıklama: Güneş yerinde, her şey yolunda

Taburcu edilen Akşener'den ilk açıklama: Güneş yerinde, her şey yolunda

Kalbinde ritim bozukluğu nedeniyle Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den, bugün taburcu edilmesinin ardından ilk açıklama geldi. Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Çok şükür gayet iyiyim, kimse merak etmesin. 'Güneş yerinde, her şey yolunda...'' ifadelerini kullandı.

Dün kalp çarpıntısı ve ritim bozukluğu nedeniyle Ankara'daki Güven Hastanesi'ne kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in yapılan tetkikler sonucu bir sorunu olmadığı tespit edilmişti. Kontrol amacıyla dün geceyi hastanede geçiren Akşener'den bugün taburcu olmasının ardından ilk açıklama geldi.

İyi olduğunu belirten Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun mesajlarınız, iyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim. Çok şükür gayet iyiyim, kimse merak etmesin. 'Güneş yerinde, her şey yolunda...'' ifadelerini kullandı.

Akşener'in açıklaması şu şekilde:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN