Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 17 terörist etkisiz

Milli Savunma Bakanlığı duyurdu: 17 terörist etkisiz

Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi. Milli Savunma Bakanlığı, "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, 'çelikten pençeleri' ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor" mesajını verdi. Yapılan bir açıklamada ise 7 teröristin Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgesinde etkisiz hale geldiği belirtildi. Toplamda 17 terörist öldürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan gelen açıklamaya göre Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 10 teröristin etkisiz hale geldi. 3 saat sonra yapılan bir açıklamada ise 7 teröristin Fırat Kalkanı, Barış Pınarı ve Bafdik bölgesinde etkisiz hale geldiği belirtildi.

Bakanlığın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgi şöyle:

"Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, “çelikten pençeleri” ile terör inlerini yerle bir etmeye devam ediyor.

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde belirlenen 10 PKK'lı terörist hava harekâtıyla etkisiz hâle getirildi.

Asil milletimizi terör belasından kurtarmak için mücadelemizi büyük bir azim ve kararlılıkla sürdürüyoruz, sürdüreceğiz!"

Yapılan bir diğer açıklamada, 7 PKK'lının daha etkisiz hale geldiği belirtildi. Toplamda 17 terörist etkisiz hale geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN