Mustafa Destici yeniden BBP Genel Başkanı seçildi

Mustafa Destici yeniden BBP Genel Başkanı seçildi

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin olağan kurultayında kullanılan oyların 771’ini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Bugün yapılan Büyük Birlik Partisi (BBP) 12. Olağan Büyük Kurultay'ı olaylı bir başlangıç yaptı. Sandalye tartışmasının kavgaya dönüşmesiyle salonda arbede çıktı, güvenlik görevlilerinin müdahale sırasında salonda "Hareketin lideri Mustafa Destici" sloganları atıldı.

Genel başkan seçiminin yapıldığı kurultaya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da bir mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında "Sizlerin şahsında Büyük Birlik Partisi'ne gönül vermiş tüm kardeşlerime en kalbi selam ve muhabbetlerimi gönderiyorum. Bu vesileyle Büyük Birlik Partisi'nin kurucu genel başkanı, dava ve aksiyon adamı, milli ve manevi değerlerin yiğit savunucusu Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi bir kez daha rahmetle yad ediyorum.

Büyük Birlik Partisi'nin 'söz konusun vatansa gerisi teferruattır' anlayışıyla Türkiye'nin ekonomik ve siyasi açıdan gelişmesin ve kalkınmasına yaptığı katkıları her zaman takdirle karşılıyoruz. Özellikle ülkemizin en kritik seçimlerinden biri olan 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Büyük Birlik Partili kardeşlerimizin sergilediği dik duruşu hiçbir zaman unutmayacağız. Her 2 seçimde de şahsımıza verdikleri destek için tüm Büyük Birlik Partili vatandaşlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kaydetti.

DESTİCİ KOLTUĞU BIRAKMADI

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin olağan kurultayında kullanılan oyların 771’ini alarak yeniden genel başkanlığa seçildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN