Özel 'Birazdan güzel haberler alacaksınız' diyerek duyurdu: Asla rehavete kapılmayın

Özel 'Birazdan güzel haberler alacaksınız' diyerek duyurdu: Asla rehavete kapılmayın

Türkiye yerel yöneticileri için seçimini yaptı. Oylama işlemi sona ererken CHP Lideri Özel, sosyal medya hesabından sandık görevlilerine seslendi. "Çağrım, sandık başındaki demokrasi kahramanlarımızadır" diyen Özel, "Birazdan güzel haberler alacaksınız. Ancak asla rehavete kapılmayın. Son imzalı tutanak da teslim edilene kadar görevinizi sürdürün. Demokrasimize, halkımızın oylarına sonuna kadar sahip çıkacağız." dedi.

Türkiye, 5 yıl boyunca görev yapacak yerel yöneticileri seçmek için sandık başına gitti. İstanbul kesin aday listesine göre, 22 partili, 27 bağımsız olmak üzere 49 aday İBB başkanlığı için yarıştı. Oy verme işlemi doğudaki 32 ilde saat 16.00 itibarıyla, batıdaki 49 ilde ise saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, sosyal medya hesabından yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Sandık görevlilerine çağrıda bulunarak "Sandık başındaki demokrasi kahramanlarımızadır" diyen Özel, "Birazdan güzel haberler alacaksınız. Ancak asla rehavete kapılmayın. Son imzalı tutanak da teslim edilene kadar görevinizi sürdürün" dedi.

Özel, "Demokrasimize, halkımızın oylarına sonuna kadar sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberinin ayrıntıları hazırlanıyor...

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN