Son dakika! Peker'den yakalandı iddialarına cevap: Buradayım

Son dakika! Peker'den yakalandı iddialarına cevap: Buradayım

Son dakika haberi... Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yakalanarak Türkiye’ye getirildiği iddialarına, “Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker'i aldık, Türkiye'ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım” ifadeleriyle cevap verdi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebi üzerine organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Başsavcılık'tan yapılan açıklamada, şüpheli Peker hakkında 2021/100993 numaralı dosyası üzerinden soruşturma yürütüldüğü belirtilerek "Şüpheli Reis Sedat Peker'in yurt dışında firari olması sebebiyle Cumhuriyet Başsavcılığımızın talebi doğrultusunda, Ankara 2. Sulh Ceza Hakimliğinin 26 Mayıs 2021 tarih ve 2021/6114 Değişik İş sayılı kararıyla yakalanmasına karar verilerek, hakkında yakalama emri düzenlenmiştir" denildi.

PEKER: BURADAYIM

Karar sonrası bir süredir paylaşım yapmayan Peker’in yakalanarak Türkiye’ye getirildiği iddia edildi.

İddiaların üzerinde sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklama yapan Peker, “Seven dostlarıma korku salmak için Sedat Peker'i aldık, Türkiye'ye geliyoruz diyorsunuz. Ben buradayım. Hadsize had bildirmek adettendir. Bu pazar günü hem bir kolunuzu hem bir bacağınızı kopartacağım. (mecazi anlamda)” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN