Fatih Erbakan'dan 'Sedat Peker' çıkışı: Her şeyi dış güçlere bağlamamak lazım

Fatih Erbakan'dan 'Sedat Peker' çıkışı: Her şeyi dış güçlere bağlamamak lazım

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Sedat Peker'in gündemi sallayan iddiaları ile konuştu. Meclis'te AK Parti ve MHP oyları ile reddedilen Peker önergesine şaşırmadığını dile getiren Erbakan "Her olayı da dış güçlere bağlamamak lazım" dedi.

Haftalık basın toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in birçok kurum ve siyasetçiyi hedef alan iddialarını değerlendirdi.

"ÖNCE AK PARTİ İSTEMELİ"

İddiaların çok ciddi olduğunu belirten Erbakan, "İddialarda söz konusu olan kişiler önemli ve kritik görevlerde. kamuoyu ve toplumun da bu konuya ilgisi çok yüksek. Dolayısıyla bu iddiaları göz ardı etmek gibi bir durum söz konusu olamaz. En başta bu iddiaları araştırılmasının AK Parti'nin istemesi lazım. Çünkü töhmet altında kalıyorsunuz" diye konuştu.

Konuyla ilgili Meclis'e gelen araştırma komisyonu kurulması teklifinin AK Parti ve MHP'nin oyları ile reddedilmesi için "Bizleri şaşırtmadı" diyen Erbakan şöyle devam etti:

"HER OLAYI DIŞ GÜÇLERE BAĞLAMAMAK LAZIM"

"Ayrıca her olayı da dış güçlere bağlamamak lazım. Dış güçlerin size operasyon yapması için onların oyununu bozmanız lazım. Hangi noktada dış güçlerin ajandasına aykırı hareket ettiniz? Kürecik'te radar sistemi kur diyorlar kuruyorsunuz, Afganistan'a asker gönder diyorlar gönderiyorsunuz?

19 yılda 530 milyar dolar borç faizi haraç ödüyorsun. Dolayısıyla artık her şeyi dış güçlere bağlamanız toplum tarafından da hoş karşılanmıyor."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN