TEM'de korkunç kaza! Hurdaya dönen araç 4 kişiye mezar oldu

İstanbul’da TEM Otoyolu Çatalca mevkiinde bir otomobil ve iki kamyonun karıştığı zincirleme kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Olay yerine sevk edilen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Feci kaza, saat 20.00 sıralarında, Çatalca TEM Otoyolu'nun İstanbul istikametinde meydana geldi. 3 aracın karıştığı kazayı gören sürücüler, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri, kazaya karışan araçlarda sıkışanları kurtarmak için çalışma başlattı.

7673079.jpg

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Araçlarda sıkışan 4 kişi, olay yerinde hayatını kaybederken 4 kişi de yaralandı. Yaralılar, ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

7673148.jpg

İSTANBUL İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPANDI

Kazadan yaralı olarak kurtarılan bir bebeği, jandarma personeli kucağında ambulansa götürdü. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.

7673073.jpg

7673146.jpg

7673147.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN