TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş'a çağrı: Çekilin, ittifak etrafında birleşelim

TİP'in Hatay adayı Gökhan Zan'dan Lütfü Savaş'a çağrı: Çekilin, ittifak etrafında birleşelim

TİP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, CHP'nin adayı Lütfü Savaş'a çağrıda bulunarak, "Gelin çekilin, Hatay ittifakı etrafında birleşelim" dedi.

Türkiye İşçi Partisi (TİP), Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayını Gökhan Zan olarak açıkladı. Gökhan Zan, adaylığının açıklanmasıyla bir konuşma yaparak, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TİP'in adayı olan Gökhan Zan, şunları söyledi:

"Hatay sadece Hatay'ın şahsi meselesi değildir 85 milyon insanın şahsi meselesidir. Bir vatandaş ile kötü ile kötünün iyisi arasında tercihe zorlanmaktan bıktım. Artık değişmek şart. Bugün bir yola çıkıyoruz. Fikir insanlarıyla hukukçularla Hatay'ın tarihini bilen insanlarla, genciyle yaşlısıyla Hatay halkına sorduk onları dinledik. Hatay Büyükşehir Belediye başkan adayı olmam konusunda fikir birliğine vardık.

'DEPREM SUÇLARINA ADI KARIŞMIŞ BİRİ ADAY OLAMAZ'

CHP'nin, deprem suçlarına adı karışmış birini yeniden aday göstermesi kabul edilemez. Yaptırdığınız hiçbir anket enkazda yaşamını yitiren 50 binden fazla canımızın olduğu gerçeğinden daha doğru sonuçlar vermez. Yapmayın! İkinci çağrım Lütfü Savaş'a, gelin çekilin, Hatay ittifakı etrafında birleşelim."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN