Son dakika | TSK, Halep'te Esad rejim hedeflerini vurdu

Son dakika | TSK, Halep'te Esad rejim hedeflerini vurdu

Son dakika gelişmesi... TSK, Halep'in batısında Esad güçlerine ait hedefleri çok namlulu roketatarlarla vurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Halep'in batısında ilerleme girişiminde bulunan Beşşar Esad rejimi hedeflerini vurdu.

TSK’nın çok namlulu roket atar (ÇNRA) ile Esad rejimini vurduğu anlar kameraya yansıdı.

ERDOĞAN UYARMIŞTI

Bugün AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İdlib'de Türk askerine yapılan saldırılara artık göz yumulmayacağını belirterek, "Gözlem noktalarındaki askerlerimize en küçük zarar gelmesi halinde bugünden itibaren İdlib ile Soçi muhtırası sınırları ile bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum"ifadelerini kullanmıştı.

SINIRA SEVKİYAT SÜRÜYOR

Türkiye’nin değişik illeri ile Barış Pınarı Harekatı bölgesinden Hatay’ın Kırıkhan ilçesine gönderilen zırhlı personel taşıyıcılar, Suriye sınırına gönderildi.

20-02/12/sinir-sevkiyat-iha-660x372.jpg

Konvoy halinde yola çıkan araçlar, Reyhanlı ilçesinden geçerek Suriye’nin İdlib kentinin kırsalına askeri geçişlerin sağlandığı Oğulpınar Sınır Karakolu'na ulaştı. Konvoyun yaklaşık 50 araçtan oluştuğu öğrenildi.

HALEP/İHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN