Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı

Yeniden Refah Partisi Cumhur İttifakı'na katıldı. Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan, 4 gün önce yaptığı açıklamada partisinin hiçbir ittifakta yer almayacağını belirtmiş ve cumhurbaşkanı adayı oluğunu duyurmuştu. Öte yandan HÜDA PAR lideri Zekeriya Yapıcıoğlu da "Seçime AK Parti listelerinden gireceğiz" dedi.

Cumhur İttifakı ile görüşmelerinin olumlu seyrettiği basına yansıyan Yeniden Refah Partisi (YRP), 4 gün önce hiçbir ittifaka yer almayacağını duyurdu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Fatih Erbakan, genel merkezleri önünde ittifakta yer almayacağını duyurmasının yanı sıra cumhurbaşkanı adayı olduğunu da duyurmuştu.

Bugün ise YRP'nin Cumhur İttifakı'na katıldığı açıklandı. Erbakan, Cumhur İttifakı protokolüne imza atacak. Ayrıca Erbakan, saat 18.00'de konuya ilişkin açıklama yapacak.

HÜDA PAR, AK PARTİ LİSTELERİNDEN SEÇİME GİRİYOR

Öte yandan Türkiye Cumhuriyeti'nin terör örgütü listesinde yer alan Hizbullah'ı terör örgütü olarak kabul etmediklerini açıklayan HÜDA PAR da Cumhur İttifakı ile görüşüyordu. HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini duyurmuştu. Cumhur İttifakı'na katılmayan HÜDA PAR'ın ise bugün AK Parti listelerinden seçime gireceği öğrenildi.

Programında özerklik ve federasyon yönetimlerinin tartışılması gerektiğini söyleyen HÜDA PAR'a eleştirilerin geldiği sırada Erdoğan yaptığı bir açıklama ile “HÜDA-PAR ‘Bizim terörle hiçbir ilgimiz olmaz’ diyor, tamamen yerli ve milli yapı" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN