Sonunda Oğuzhan Uğur'u da çıldırttılar! O televizyonun yaptığı haber Oğuzhan'ı kızdırdı: Vicdansızlar

Kahramanmaraş'taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 16 bin 170 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine neden oldu. Binlerce bina deprem nedeniyle yerle bir olurken binlerce vatandaşımız da enkaz altında kaldı. Bölgedeki arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur da depremzedelere destek olmak için bölgeye gitti. Uğur, kendisinin 'takipçi kasmak için' bölgeye gittiğini öne sürenlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğündeki depremler 16 bin 170 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 64 bin 194 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden oldu. Deprem bölgesinde açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini ve bayrakların yarıya çekileceğini açıkladı.

Bölgede arama-kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, son dönemde Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur da depremzedelere yardım edebilmek için bölgeye gitti.

'TAKİPÇİ KASMAK İÇİN' İDDİALARINA YANIT VERDİ

Ancak Uğur'un 'takipçi kasmak için' deprem bölgesine gittiği iddia edildi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Oğuzhan Uğur, kendisinin 'takipçi kasmak için' bölgeye gittiğini öne süren TV24'e video ile yanıt verdi.

Paylaşımında "Vicdansızlar!!!" ifadelerine yer veren Oğızhan Uğur, "Herkes burada takipçi kasmak için çalışıyor. Gördünüz mü buraları TV24. Yeterince takipçi kazandınız mı? Burada hepimiz takipçi kasmak için varız. Hepimiz burada takipçi için varız" diye konuştu. Uğur'un paylaşımı kısa süre içerisinde çok sayıda yorum ve beğeni aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN