Özel'in ekose ceketi sosyal medya gündeminde: Sihirli ceket iş başında

Özel'in ekose ceketi sosyal medya gündeminde: Sihirli ceket iş başında

CHP lideri Özgür Özel'in ekose ceket tercihi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Türkiye siyasetindeki moda trendlerine dair yeni bir tartışma başlattı. Kullanıcılardan bazılarının tepkisiyse gülümsetti, "Sihirli ceket iş başında keramet 'ekose'de mi?"

Sosyal medya kullanıcıları CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in ekose ceketini yorumlamışlar. Özel'in ekose ceketiyle ilgili yapılan yorumlar sosyal medyada gündem oldu.

Öte yandan, eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'in CHP Genel Merkezi'nde Özgür Özel ile yaptığı görüşme sonrası paylaştığı fotoğrafta Özel'in ekose ceket giymesi dikkat çekmiş. Türkiye siyasetinde AK Parti iktidarı boyunca ekose ceketin sıkça tercih edildiği biliniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili yöneticiler ve diğer siyasetçiler de bu tarz ceketleri sık sık kullanarak etkinliklere katılıyor ve konuşmalar yapıyorlar.

Son zamanlarda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, eski Başbakan Binali Yıldırım, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da ekose ceket tercih ederek halka sesleniyorlar. Özgür Özel'in ekose ceket giymesi de bu bağlamda gündeme oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN