Soylu '14 Mayıs'tan sonra tepineceğiz' ifadelerini devam ettirdi: Siz niye alındınız

Soylu '14 Mayıs'tan sonra tepineceğiz' ifadelerini devam ettirdi: Siz niye alındınız

İçişleri Bakanı Soylu katıldığı bir etkinlikte muhalefete yönelik sert söylemlerde bulunarak "Çıkmışlar masanın üzerine, tepiniyorlar, Tayyip Erdoğan gitsin de gitsin diye. 14 Mayıs'tan sonra biz de sizin üzerinizde tepineceğiz hiç merak etmeyin" demişti. Soylu söz konusu ifadelerine gelen eleştirilere "İncinmişler. Biz 14 Mayıs’tan sonra masanın üzerine çıkardıkları PKK’lıların üzerinde tepineceğiz dedik, siz niye üzerinize alındınız, anlamadık" diyerek yanıt verdi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı bir etkinlikte muhalefete yönelik "Çıkmışlar masanın üzerine, tepiniyorlar. Tayyip Erdoğan gitsin de gitsin diye. Tayyip Erdoğan 14 Mayıs'tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz hiç merak etmeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Soylu, ifadelerine gelen eleştirilere sosyal medya hesabından yanıt verdi. Soylu'nun paylaşımı şu şekilde:

İncinmişler. Biz 14 Mayıs’tan sonra masanın üzerine çıkardıkları PKK’lıların üzerinde tepineceğiz dedik, siz niye üzerinize alındınız, anlamadık(!)

Bakan Soylu, tartışma yaratan ifadelerinde şunları kaydetmişti:

Bu Selo'yu o gece evinden kuzu kuzu alıp götüren biziz. Biliyorsun değil mi, kuzu kuzu. O ve onun gibileri. Aynı zamanda belediyeler var ya. O belediyelerin hepsi teröre para sağlıyorlardı. Devletin verdiği vergileri mehmetçiğimize kurşun olarak gönderiyorlardı. Sayın Cumhurbaşkanımız beni bir sabah çağırdı. Yeni İçişleri Bakanıydım. 'Ben bu işe tahammül edemem Süleyman' dedi. 'Bunların hepsini görevden alacaksın.' Benim istediğim bir göz Recep Tayyip Erdoğan bana verdi iki göz. 2 gün sonra hepsini aldık. Doğu ve Güneydoğu huzur buldu. Paralar terör örgütüne gitmiyor. Milletin yatırımına gidiyor. Şimdi diyorlar ki, 15 Mayıs olacak biz onları yine PKK'ya, HDP'ye vereceğiz. Şu anda bana çok çalışıyorsun, diyorlar. Herhalde Murat Karayılan'dan az çalışacak halim yok, herhalde Cemil Bayık'tan daha az çalışacak halim yok veya Duran Kalkan'dan daha az çalışacak halim yok. Çıkmışlar masanın üzerine, tepiniyorlar. Tayyip Erdoğan gitsin de gitsin diye. Tayyip Erdoğan 14 Mayıs'tan sonra gelecek, biz de sizin üzerinizde tepineceğiz hiç merak etmeyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN