Soylu, Kılıçdaroğlu ve Altılı masayı hedef aldı: 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcu

Soylu, Kılıçdaroğlu ve Altılı masayı hedef aldı: 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcu

2023 seçimlerinde çok çalışacaklarını belirten İçişleri Bakanı Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu ve altılı masa'yı hedef alarak, “CHP’yi öyle bir yeneceksiniz ki o 6’lı masa mıdır nedir, Kılıçdaroğlu hazırlanıyor biliyorsunuz adaylığa. 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcudur'' dedi.

Kurban Bayramı’nın 2. gününde Gaziosmanpaşa’ya gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatı ve Gaziosmanpaşalı vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla bayramlaşan Bakan Soylu, Esenyurt’ta yaşanan sel felaketinde maddi zarar gören ev ve iş yerlerine ön ödeme yapılacağını söyledi.

'HER ŞEY MADDİ DESTEK DEĞİL O GÜN ONLARIN YANINDA OLMAK İŞİN ESASI'

2023 seçimleri hakkında da açıklama yapan Soylu'nun konuşması şöyle:

"Sel olacak mı diye arkadaşlarla tetik halindeydik. Sabah erken vakitte AFAD Başkanımız ’Esenyurt’a geçiyorum’ dedi. O geçerken ben de oraya doğru yola çıktım. Burada arkadaşlarımızla değerlendirme yaptık, vatandaşımızı ziyaret ettik. Her ne kadar Kılıçdaroğlu, bakanların bu işlerde ne işi var diyorsa da zor zamanında vatandaşımızın yanında olduk. Orada onlarla zor günlerinde onlara destek olmayı kendimize bir görev edindik. Hemen hangi evleri su basmışsa onların maddi zararlarının telafisi konuşuldu. İş yerlerinin zararlarının telafisi konuşuldu. Evlere 5 bin, iş yerlerine 10 bin lira ödemelerini yapalım dedik. Her şey maddi destek değil ama o gün onların yanında olmak, onlarla beraber olmak işin esası."

soy.jpg

"2023’TE ONLARI SANDIĞA GÖMMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR"

“2023 seçimlerinde CHP’yi sandığa gömmek boynumuzun borcudur” diyen Bakan Soylu, “Biz dünyanın efendisiyiz diyenlere karşı biz ‘Allah’ın önünde secde ederiz’ diyen bir anlayışı ortaya koyan siyasi davanın anlayışıyız. 2023 seçimlerinde çok çalışacağız. Onun için CHP’yi öyle bir yeneceksiniz ki o 6’lı masa mıdır nedir, Kılıçdaroğlu hazırlanıyor biliyorsunuz adaylığa. Hiç merak etmeyin kim olursa olsun. Kimi aday yaparlarsa yapsınlar, büyükelçileri de yanlarına diksinler, o sevdikleri ülkelerin bayraklarını da yanlarına diksinler, 2023’te onları sandığa gömmek boynumuzun borcudur."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (63)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
63 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN