Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker cevabı: Bir tek siyaset mafyasına çare bulamadık

Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na Sedat Peker cevabı: Bir tek siyaset mafyasına çare bulamadık

İçişleri Bakanı Soylu, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili açıklamalarına cevap verdi: Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kemal Kılıçdaroğlu'nun suç örgütü lideri Sedat Peker'in iddiaları ile ilgili yaptığı açıklamalara cevap verdi.

Twitter'dan paylaşım yapan Soylu, şunları kaydetti: "Bir ülkede Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı, Kırmızı Bülten talep edilen organize suç örgütü yöneticisinin, güvenlik güçlerimize yönelik iftira ve akla sığmayan ithamlarına sığınarak siyaset yapar mı? Acizlik, çürümüşlük.

"HER SEÇİM KAYBEDEN SİYASET MAFYASI..."

Mafyaya neler yaptığımızı, nasıl çökerttiğimizi, bu bağırtıların neden çıktığını sorarsan anlatırım. Mafya konusunda tek yapamadığımız, her seçim kaybeden siyaset mafyasının, Türk Siyaseti'ne musallatlığına çaresiz kalmaktır."

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Sedat Peker'in eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar ve oğlu AK Parti Milletvekili Tolga Ağar üzerinden iktidara yönelik iddialarıyla ilgili T24'te açıklamalarda bulunmuştu:

Kılıçdaroğlu, şunları kaydetmişti: "Devleti yönetememe. Bazı çevrelere teslim olma. Değişik mafya örgütleri var Türkiye'de, bunlar zaman zaman bir araya geliyorlar, zaman zaman da çatışma içindeler. Sedat Peker, yurt dışına giderken bunlar ne kadar suçlu olup olmadığını bilmiyorlar mıydı? Biliyorlardı. Pasaport verildi mi? Verildi. Gönderildi mi? Gönderildi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN