İlk kez bir lider iddialar hakkında konuştu: Sedat Peker'in açıklamaları çok vahim

Sedat Peker'in kamu görevlileri ve siyasetçileri hedef alan açıklamaları hakkında ilk kez bir siyasi parti lideri konuştu. KARAR TV'de konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener "İddialar çok vahim. Ortaya çıkanlar tam bir rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz" dedi.

Karar TV'de Gündem Özel programına katılan, Taha Akyol ile Elif Çakır'ın sorularını cevaplayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, organize örgütü lideri Sedat Peker'in kamu görevlileri ve siyasetçileri hedef alan açıklamaları hakkında konuştu.

İlk kez bir siyasi parti lideri Peker'in iddialarını değerlendirdi, Akşener "Çok vahim. Rezalet. Bu iç içe geçmişlik, hele kokain meselesi. Bir devletin derini, sığı olmaz. Bir devlet, devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır" dedi.

"HERKES GİBİ BEN DE İZLEDİM"

Akşener, şunları kaydetti: "Çok vahim. Herkes gibi ben de izledim. İkisini de izledim ama hayır bu rezalet. Bu iç içe geçmişlik. Hele kokain meselesi. İnsanların kavgalarının arka planını anlıyorsunuz, korkunç. Bir devletin derini, sığı olmaz be kardeşim. Bir devlet devlettir; kanundur, hukuktur, demokrasidir, kurumdur ve kurallardır. Mesela Sayın Soylu'nun, o gargaraya geldi gitti. CHP'li milletvekillerine parmağını sallayarak dediği bir şey var."

NE OLMUŞTU?

Organize örgüt lideri Sedat Peker, sosyal medya üzerinden yayınladığı peş peşe videolar ile hem eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar'ı hem de oğlu AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar'ı hedef almıştı. 

Yurt dışında olduğu belirtilen Peker'in, Mehmet Ağar ile Tolga Ağar'a yönelik iddiaları büyük ses getirmişti. 

Peker, yayınladığı ilk videoyu "Şahsıma yapılan kanunsuzlukların taşeronu Mehmet Ağar ve Pelikancılardır" notuyla paylaşmıştı.

Peker, şunları kaydetmişti: "Bana yapılan operasyon, derin devletimizin sayın başı olarak bilinen Mehmet Ağar ve de pelikancılar olarak adlandırılan, şu an hiçbir aktiviteleri olmadığı söylenen grup tarafından koordine edilmiştir. Ama taşeronluğu bunlar tarafından yapılmıştır."

Peker, ikinci bir video daha yayınlayarak Ağar ailesine yönelik suçlamalarına yenilerini eklemişti. Peker, 9 video daha yayınlayacağını duyurmuştu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Sedat Peker'in kendisi hakkında gündeme getirdiği iddialarla ilgili açıklama yapmıştı, "Kendi siyasi hesaplarına suç örgütü mensubunun beyanlarını dayanak yapmaya çalışanları kamuoyu vicdanına havale ediyorum. Türkiye'de herkes herkesi tanır, bilir ve değerlendirir" demişti. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN