Soylu'dan Mersin'deki saldırıyı kınayan Demirtaş'a yanıt

Soylu'dan Mersin'deki saldırıyı kınayan Demirtaş'a yanıt

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polis evine gerçekleştirilen saldırıyı kınayan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a tepki gösterdi. Soylu, sosyal medya hesabından "O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK'yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır." dedi.

Dün akşam Mersin'de Tece Polisevi'ndeki saldırıda polislere uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Polisler, saldırganlara karşılık verdi, çatışma çıktı. Saldırıda 1 polis şehit oldu, 2 polis memuru da yaralandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, saldırıyı kınayan ve "Demokratik siyasette ısrarcı olun" açıklamasını yapan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yanıt verdi.

Soylu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "?atil Demirtaş Daha geçen hafta terörist başını öven, 6-8 Ekim'in faili, cezaevinden Mersin’deki 'silahlı saldırıyı'(!) kınamış... O kadar iğrenç ve aşağılıksın ki, birlikte fail olduğun PKK'yı burada bile temize çıkarıyorsun. Çünkü en güçlü ortaklık, suç ortaklığıdır..." ifadesini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN