Süper Vali'nin oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu artık Tokat Belediye Başkanı: Babam 'Makamında şeref alan olma' derdi

31 Mart'ta gerçekleşen seçimlerde Tokat Belediye Başkanlığını Türkiye'nin "Süper Vali" olarak tanıdığı Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kazandı. Yazıcıoğlu, elde ettiği başarı sonrası açıklamalarda bulunurken, babası Recep Yazıcıoğlu'nun kendisine verdiği öğütlerden bahsetti. Yazıcıoğlu, babasının kendisine, "İki çeşit yönetici, idareci vardır. Biri makamlarına şeref veren biri de makamlarından şeref alan. Oğlum her zaman makamına şeref veren ol" dediğini belirtti.

Tokat'ta MHP'nin adayı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi olmayan sonuçlara göre Tokat'ın yeni belediye başkanı seçildi. Türkiye'nin 'Süper Vali' olarak adlandırdığı Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu olan Yazıcıoğlu, seçim zaferini kutladı ve önümüzdeki dönem için hizmetlerine odaklanacağını belirtti.

8986189.jpgMehmet Kemal Yazıcıoğlu

Yazıcıoğlu, yaptığı açıklamada seçim zaferini değerlendirdi. Zaferin ardından duyduğu mutluluğu ifade eden Yazıcıoğlu, şu ifadelerle konuştu:

SEÇİM SONUÇLARINI ANKA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

'TARİHE GEÇTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM'

"Çok mutluyum. Güzel bir seçim kampanyası geçirdik. Bu kampanyanın sonucunda MHP, Tokat'ta 55 yıl sonra bir ilke imza atarak belediye başkanlığı seçimlerini kazandı. Aslında süreç şimdi başlayacak. Uzun bir yol var. Güzel hizmetler yapmak için en hızlı şekilde, bu göreve başlayacağız."

SEÇİM SONUÇLARINI AA'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN

Yazıcıoğlu, açıklamalarının devamında şu sözlere yer verdi:

"Seçim zaferinde önce partililerimizle, milletvekilimizle, il başkanımızla kucaklaştık. Partide müthiş bir coşku vardı. Bu zafere çok inandık. 55 yılık bir sürecin sonunda bence tarihe geçtiğimizi düşünüyorum. Tarih bizi altın harflerle yazacak. Bundan sonraki süreç çok önemli, vatandaşlarımız bizden çok şey bekliyor."

Recep Yazıcıoğlu kimdir, nerelidir? Vali Recep Yazıcıoğlu, ölümünün 17. yılında anılıyor! - SözcüRecep Yazıcıoğlu

'OĞLUM HER ZAMAN MAKAMINA ŞEREF VEREN OL'

Babası Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu'nun izinden gittiğini belirten Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, "Rahmetli babam şunu söylerdi, kendisi de hep uygulamıştır. İki çeşit yönetici, idareci vardır. Biri makamlarına şeref veren biri de makamlarından şeref alan. 'Oğlum her zaman makamına şeref veren ol' derdi. Biz de bu anlayış içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Bence en iyi nasihati bu olurdu. Bir de tevazu, çok önemli bir şey. Nezaket, kucaklaşmak çok önemli bir şey. Babam toplumun her kesimi ile kucaklaşmayı, tam bir devlet adamı olmayı nasihat ederdi. Onun öğrencisiyim, öyle olacak. Bundan sonra da böyle olacak" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN