Survivor'ın olaylı yarışmacısı hapishaneden kaçma girişiminde bulundu! Bakın daha önceden nasıl kaçmış

Survivor'ın olaylı yarışmacısı hapishaneden kaçma girişiminde bulundu!  Bakın daha önceden nasıl kaçmış

Rum Merkezi Cezaevi'nde hapis yatan eski Survivor yarışmasının ünlü yıldızı firar girişiminde bulundu. Ayrıntılar haberimizde...

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde bulunan Rum Merkezi Cezaevi'nde hapis yatan eski Survivor yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın firar girişiminde bulunduğu iddiaları gündeme geldi.

Taner Tolga Tarlacı, daha önce yaşadığı zorlu dönemlerin ardından cezaevinde de sorunlarla karşılaşmıştı. Eski yarışmacı, intihar girişiminde bulunmuş ve diğer mahkumlarla çıkan bir kavgada hastanelik olmuştu.

TEL ÖRGÜLERDEN TIRMANMAYA ÇALIŞMIŞ

gfdgfdgdf.jpg

OnurAkayMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre, Acun Ilıcalı'nın eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'nın cezaevinden kaçma girişiminde bulunduğu iddia edildi. Uzun süredir Güney Kıbrıs Rum Kesimi'ndeki hapishanede kalan Tarlacı'nın firar denemesi, gardiyanlar tarafından fark edilerek hızlı bir şekilde engellendi. Tel örgülere tırmanma çabasına müdahale edildi ve firar girişimi önlendi.

Acun Ilıcalı ile olan sorunları nedeniyle hükümlü Taner Tolga Tarlacı, hakkındaki hapis cezalarından dolayı Güney Kıbrıs Rum Kesimine yüzerek kaçmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN